La pràctica fa al mestre

Jornada de disseny periodístic

L’aula plena de participants. Foto d’Amaranta Rendón.

Desprès de les exposicions teòriques dels diferents ponents, les Jornades de Disseny periodístic donen veu durant les sessions de la tarda a projectes pràctics de disseny periodístic, no només a nivell internacional, si no també nacional.

Els encarregats d’aquesta última part han estat el periodista David Sancha qui ha presentat els projectes més importants de Cases i Associats fent especial menció a la informació financera, als diaris esportius online  i a tot allò relacionat amb les aplicacions de Tablet de O Globo i La Stampa, ja que segons ell “són una part molt important en la que s’ha de tenir en compte la percepció de l’usuari”. A més ha afirmat que la voluntat dels seus projectes és “definir, dissenyar y elaborar tot tipus de productes multimèdia”.

Per la seva banda Javier Errea, president de la SND espanyola, ha presentant diferents projectes relacionats amb els seus estudis tals com el Semanario Económico. Al llarg de la seva intervenció ha declarat que és fonamental ordenar la navegació i ser caut al utilitzar les tipografies pròpies perquè pot arribar a saturar al usuari. A més ha explicat als oients que té una obsessió amb el ordre, les columnes i l’estructura de la pàgina en general.

L’Equip de Jornada de Disseny Periodístic

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Conferenciants, Crònica, Jornada de Disseny Periodístic a la Xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s