Marc Sureda: “Confiem en el projecte i ens el creiem”

Marc Sureda és un dels creadors de CanalAjuntament, una pàgina que publica informació i novetats referents als municipis de tota Catalunya. Aquest portal s’ha convertiten en un mitjà de referència per a tots aquells ajuntaments que no compten amb els recursos suficients per fer públic el seu entramat comunicatiu. Desprès de la seva intervenció a les Jornades de Disseny Periodístic, en la que ha explicat els temes del finançament i del model de negoci, Marc Sureda ens rep i contesta algunes preguntes relacionades amb la seva ponència.

Fotografía: María Pinell

Marc Sureda a la UPF. Foto de Maria Pinell.

Has dit que has pensat en fer la pàgina a nivell espanyol. Com ho organitzaríeu?

La idea seria exportar la mateixa estructura i filosofia que hem utilitzat aquí a Catalunya a la resta de Comunitats Autònomes. Encara que això requeriria una reestructuració empresarial i redimensionar-nos a nivell de personal i col·laboradors.

Esteu satisfets amb els resultats que heu obtingut amb la pàgina?

Parlar d’èxit és una mica prematur. Les expectatives són molt bones però la situació dels ajuntaments avui dia és complicada i això dificulta qualsevol aportació. Però de moment estem contents, confiem en el projecte, ens el creiem i pensem que es una bona eina a disposició de tots els ciutadans.

Quins plans de futur teniu?

La idea seria fer créixer el projecte i el nostres radi d’actuació a nivell espanyol. Finalment que això és convertís en un modus vivendi per nosaltres que som promotors, per tots els col·laboradors que han estat amb nosaltres des del principi i per tots aquells que es vagin incorporant en aquest viatge.

L’Equip de Jornada de Disseny Periodístic

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Conferenciants, Entrevista, Jornada de Disseny Periodístic a la Xarxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s