Tito Bottitta i Dan Zedek presenten casos pràctics durant la Jornada de Disseny

Dan Zedek i Tito Bottitta. Fotografia: Maria Pinell

Dan Zedek i Tito Bottitta. Fotografia: Maria Pinell

La Jornada de Disseny ha obert el torn de tarda amb la explicació dels diferents casos pràctics per part dels dissenyadors Tito Bottitta i Dan Zedek. Els ponents, que ja havien presentat el seu model de disseny de Responsive Design aquest matí, han continuat la seva participació amb dos exemples: Generation Stuck i 68 Blocks.

Generation Stuck és una web que permet conèixer la situació actual de dotze joves davant el col·lapse de la economia. El cas de 68 Blocks es basava en que redactors del diari convisquessin en aquest barri conflictiu durant sis mesos amb l’objectiu de conèixer d’una manera més propera els conflictes de la zona i que els propis veïns poguessin participar a través de vídeos, fotos o àudio. Les dues són propostes que van més enllà dels projectes merament informatius i que han estat concebudes per la interacció amb els usuaris.

Els dos ponents han destacat la importància de “explicar histories en tots els formats”, és a dir, per apostar per la incorporació dels diferents media a l’hora d’explicar una mateixa història. És per això que els dos casos pràctics tenien en comú elements com la gran interactivitat, la fàcil navegació o la inclusió de gran quantitat de vídeos i fotografies.

L’Equip de Jornada de Disseny Periodístic

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Crònica, Jornada de Disseny Periodístic a la Xarxa, Responsive Design

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s